2016. augusztus 19., péntek

Suicide Squad (KCS Version) Prológus (Függesztett/Dobott)

Mi lehet ez a vakító fény? Gondolták magukba történetünk főszereplői mikor felébredtek és egy erősen világító reflektor fénysugarai akarták kiégetni szemeiket. Minden egyes személy egy asztalhoz szíjazva élvezhette a szundit ezidáig. Most azonban változik a helyzet. Amilyen gyorsan tudták letépték magukról a kényelmetlen mozgáskorlátozó eszközt és körbepillantottak. A helység amibe zárták őket egy steril szoba volt. Az asztalokon és rajtuk kívül semmi sem volt a szobában. A külvilágot pedig négy hófehér fal zárta el előlük.
-Mégis mi a fenéért vagyunk mi itt és, hogy kerültünk ide? Én lelépek. - pattant fel helyéről Nara.



Név: Nara Quinn

Teljesített szintek: 
  • Bank és bolt rablás
  • Tökéletes hazudozó
  • ex  Joker


Én a helyedben nyugton maradnék és visszaülnék a helyemre. - tette meg javaslatát Jeonghan.



Név: Jeonghan Qiunn

Különleges képesség: Képes elbűvölni áldozatát.


Te meg mi vagy? Én akarsz lenni? Nem jutott saját stílus? - nevetett fel gúnyosan.
Kislány jobban teszed, ha befogod és azt teszed amit mond, mert különben bajok lesznek. - utasította rendre Narat egy sötét ruhás alak.




Név: Mingyu gróf

Áldozatok száma: 100.000+
Elfogyasztott vérmennyiség: Ismeretlen.


Uhh, de megijedtem. Akkor lépek le amikor akarok. Ha mást nem Puddin úgyis eljön értem, bár már szakítottunk, de tudom, hogy vagyok neki ennyire fontos. - kezdett nosztalgiába, mikor is egy óriási robbanás rázta meg a falakat.
Jöttem érted. Vártál? - vigyorgott a zöld hajú férfi fegyverrel kezében egy csapattal maga mögött.




Név: U-Kwon

Kezelés: Magas szintű elmegyógyászat
Képesítés: Őrült.
Kedvelt fegyverek: Kézifegyver, Kés, Szadizmus & Fekete humor

Hogy őszinte legyek a szakítással nem vicceltem. De köszi, hogy ide jöttél kiszabadítani. - paskolta meg a vigyorgó vállát és elsétált mellette a falon ütött nagy lyukon. Körülbelül 2 m-re jutott, míg a biztonságiak el nem kapták. Őt és mindenki mást is. A csapat újból egy zárt szobába került, de immár fokozott biztonságban.
Reméltem, hogy eléggé kiütöttük magukat, hogy ne ébredjenek fel egy ideig, de úgy tűnik tévedtem. - elmélkedett a mufti.
Zsernyákkám, esetleg közölnéd végre miért is vagyunk mi itt? - hallatszott egy érdeklődő mély orgánum .



Név: DeadBang

Specialitás: Él pontos lövés.
Állás: Hivatásos bérgyilkos

Ja ja, miért vagyunk itt? Unatkozom. Bulizni szeretnék. - került őrült mosoly a dilinyós szőkeség arcára.
Türelem. Hamarosan mindennek tudatában lesznek, de addig is még egy kis ideig itt kell maradniuk. Ismerkedjenek csak meg. Azonban aki szökni próbál az nagyon megjárja. Kétszer is gondolják meg, hogy mennyire akarnak az életükkel játszani. - azzal a rendőr szerű lény elhagyta a helységet egyedül hagyva az antihősök társulatát.

Fasza. - ült le az asztalhoz unottan egy túl tetovált illető.


Név: Diablo Park

Képesség: Pirotechnika
Tevékenység: Inaktív

Mi a helyzet öreg? - lépett oda a tűzbirtokoshoz egy raszta.



Név: SlipkCo

Tökéletesítve: 
  • -sebesség
  • -mozgékonyság
  • -kapaszkodási képesség minden felületen
  • -magas harci képességek és fizikai erő
Ha lehetne most ne baszogass. Kösz. - zavarta el a kelletlen személyt.
Oké, én csak jó fej akartam lenni. Legközelebb nem fordul elő. - lépkedett vissza a fal mellé.
Komolyan azt tervezzük, hogy itt várakozunk szép csendben, míg vissza nem jönnek és ki nem visznek? - próbálkozott Nara. -Gyerünk már fiúk. Egy kis kedvet. Romboljunk. Rosszak vagyunk vagy nem?
De. Csupán egy fontos tényező kiment a kis buksidból. Mindenki fegyverét eltették valahová. - világosította fel DeadBang a túltengett lányt.
Ahh.. - esett le neki. - Akkor... Puddin! Te ki tudsz vinni innen nem? - simult volt barátjához.
Oh, hát hogy a fenébe ne. - vigyorodott el, majd ahogy jött úgy tűnt el az a bizonyos mosoly. - Csak nem most. Haha
Itt mindenki ennyire életképtelen? - háborgott. - Akkor majd megoldom egyedül. Nincs rátok szükségem. - kezdett dörömbölni, míg egy őr ki nem nyitotta neki.
Mi kéne ha volna kislány? - kacsintott rá.
Ne fáradj. Megoldom egyedül is. - rúgta tökön az őrt és kirohant az ajtón. A fiúk csak bámultak utána, mire SlipkCo úgy döntött utána megy.
Itt az alkalom. Most vagy soha. - kiáltotta.
A két szökevényt hamar üldözőbe vették és lezárták a lehetséges kijáratokat. Mikor az őrök már közel jártak hozzájuk a profi mászó megragadta a lányt és befogta száját. Ekkor bekerítették őket. Ő akkor még nem értette mi történik, de aztán tudatosult benne. Quinn kisasszony vissza vezették a többiekkel közös szobába. Mikor a lány belépett mindenki csodálkozva nézett rá.
SlipkCo-t hol hagytad Nara? - hangzott el a kérdés.
Feláldozta magát értem és azt adta be az őröknek, hogy ő kényszerített és vitt magával, úgy hogy én nem akartam. Nem tudom ezek után hová viszik. - kezdett bűntudatot érezni.
Te nem hallottad azt a zsarut? Az életünkkel játszunk, ha megpróbálunk kiszökni. Valószínűleg az ipsét most végzik ki. - közölte rideg hangon a vámpír. -Nem mintha akkora kár lenne érte. Idegesítő egy alak.
Hogy mondhatsz ilyet? Megmentett. - borult ki a nőstény. - Nem úgy, mint egyesek, akik próbálnak visszaszerezni. - utalt ezzel a háta mögött vigyorgó dinkára. 
És most? 
Kopogás hallatszott. 









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése